Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



Könyvtár

Nyitva tartás: hétfőn 15.30-17.30 óráig, kedden 13.00-17.00 óráig.

Mozgókönyvtár

jelenléte a településen hétfőn 15.30-16.50 óráig.



Kedves Újudvariak!

Szeretettel hívjuk Önöket 2010. március 22-én hétfőn 15.30-tól a Móra Ferenc Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda Drámapedagógiai Termébe (Fő út 59. új épület), ahol beiratkozhatnak és megismerkedhetnek a könyvtári szolgáltatásokkal.

A könyvtárat a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár működteti Újudvar Önkormányzata megbízásából, a Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása keretében.

NYITVA TARTÁS
hétfő 15.30 - 17.30 óráig, kedd 13.00 - 17.00
a mozgókönyvtáros jelenléte hétfőn 15.30 - 16.50-ig várható

Szeretnénk, ha a könyvtár nagy hasznára volna a település lakosságának, ezért nemcsak a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat kínáljuk, hanem az újakat is.
Csupa olyasmit, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen. A könyvek mellett pl. videót, DVD-t, hangoskönyvet, nyitvatartási időben újságolvasást ajánlunk. Legfőbb segítőnk az Internet lesz, mert az újudvariak várható igényeit is kielégíteni képes, közvetlen kapcsolatot hozunk létre a kanizsai könyvtárral.
Ezzel Újudvar nemcsak megújult könyvtárhoz, hanem egy internetes szolgáltatáshoz, a NAGYKAR*-hoz, egy a nagykanizsai kistérséget átfogó honlap-családhoz is hozzájut a nyitás pillanatától.
Lehetővé válik az is, hogy a http://www.ujudvar.nagykar.hu című honlapon bemutatkozzon a község.

Szeretnénk, ha az Újudvaron élők régi magán fényképei segítségével a falu múltja is bemutathatóvá válna. Kérjük, hozzák el fényképeiket a könyvtárba, és mi lemásoljuk őket. A képekből olyan szép gyűjtemény jöhet létre, mint a “Régi fotók Balatonmagyaródról a balatonmagyaródiak házi fényképgyűjteményeiből” című képsorozat a http://balatonma-gyarod.nagykar.hu/ honlapon.
További lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban minden hétfőn. Az újudvari lakosoknak ingyenes a könyvtárba való beiratkozás, a beiratkozással a kanizsai könyvtár tagjai is lesznek
Mindenkit szeretettel várunk
Újudvar – Nagykanizsa, 2010. március 2.
Czupi Gyula
igazgató
Halis István Városi Könyvtár
*A NAGYKAR mozaikszó, melyet a NAGYkanizsai Kistérségi Adatkezelő Rendszer szóból alakítottunk ki.

Insert failed. Could not insert session data.